Дали знаете која е мајката, а кои се нејзините ќерки близначки? (ФОТО)

Оваа фотографија стана вирална откако беше твитна од Кајлан Махомес од Индијанаполис, САД.

Многумина се обидуваат да откријат која е мајката, а која нејзините ќерки близначки.

Кајлан е една од близнаците која е преплавена од реакциите на луѓето за нивната неверојатна сличност.

Заедно со фотографијата напишала – „Обидете се да погодите која од нас тројца е нашата мајка?

„Тоа е жената од левата страна“, конечно откри Кајлан.