Дамата погрешила наместо пена за коса си купила пур пена: (ВИДЕО) Нејзината фризура ќе ве остави без зборови.

Оваа дама не ни сонуваше дека нејзината фризура ќе се слави на Интернет. Имено, дамата мус за коса ја замени со пурпурна пена, а резултатот ја остави без зборови.

Неименувана жена е снимена во болничката чекална каде што се упатила откако сфатила дека нема да ја добие посакуваната фризура. Пер пената е градежен материјал што се користи за прицврстување на столарија, како што се прозорци, врати и други работи што се поставени на идовите.

Тој е многу густ, но многу брзо се стврднува во контакт со воздухот и се шири. Токму тоа е причината што дамата доби толкав волумен на коса, што не можеше ни да ја замисли.

Пер пената е невозможно да се отстрани со некоја хемикалија, па претпоставуваме дека оваа дама имала малку поголема фризура со цел да се реши проблемот.