Двајца бездомници се туркале на рака за пари, на крајот се случи неочекуван пресврт!

За кревање рака беа избрани двајца случајни бездомници, а на победникот требаше да му бидат врачени 100 долари како награда.

Сепак, на крајот се случи пресврт кој не го очекувавме.

Погледнете го видеото и споделете со вашите пријатели: