Двегодишното дете ја слушнало омилената песна и почнало да игра – публиката не можела да поверува што гледа!

Сите веројатно сме виделе снимки од неверојатни деца од целиот свет на интернет. Дали сте подготвени да видите уште еден клип што ќе ве остави да се прашувате? Подолу можете да ја видите една од најталентираните млади танчерки на интернет.

Вилијам Стокебро, кој е од Данска, имал само две години за време на снимањето на ова видео, во март 2012 година, но успеал да ја воодушеви публиката ширум светот. Неговите танцови потези се толку добри што неговата изведба се прошири нашироко на интернет. Еве зошто!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: