Двегодишно момче со Даунов синдром два месеци вежбало да направи нешто прекрасно на свадба

Двегодишното момче Брејден, кое има Даунов синдром, тренира со месеци да биде носител на прстен на свадбата на семеен пријател.

Пред да го прашаат, момчето не можеле да преземе никакви чекори.

Но, Брејден беше категоричен дека на овој начин може да придонесе за свадбата, па напорно работеше за да вежба секој ден.

Неговата напорна работа и доаѓањето до олтарот никогаш нема да бидат заборавени!