Двојката посвоила „несакано“ дете, но првиот збор на девојчето до нејзината мајка на аеродромот ги расплака сите присутни.

Неодоливата мала Луси има Даунов синдром и била сирак во првите 6 години од животот. За среќа, на тоа му дојде крајот и таа се пресели од Кина во Америка бидејќи доби нов дом и ново семејство. Нејзиното семејство било многу нервозно кога конечно пристигнала, бидејќи не знаеле како ќе реагира и како ќе се снајде во новата средина, особено затоа што од самото раѓање живеела во сиропиталиште.

Нејзините згрижувачки родители Брент и Одри Шук едвај дочекаа да ја запознаат својата нова ќерка. Тие веќе имаа пет биолошки деца, но чувствуваа дека имаат место во нивните срца за уште едно дете. Кога првпат пристигнала на аеродромот била малку вознемирена, но кога конечно ги запознала новите родители била преплавена од емоции.

Адури отиде кај својата нова ќерка, исто така преплавена од емоции, а потоа малата Луси кажа нешто што ги расплака сите присутни.

Погледнете го овој емотивен момент кога Луси ја запознава новата мајка во приложеното видео: