Двојките живееле како соседи со години, а потоа ја откриле неверојатната вистина

Парот откри интересна вистина за своите соседи. Испадна дека се братучеди. Парот по неколку години открил дека нивните соседи всушност биле роднини. Никогаш не знаеш кој живее до тебе… Катил и Зои Њутн живеат во Лос Анџелес со нивниот 10-годишен син. Нивните соседи, Ерик и Џен Стром, живеат 4 куќи подалеку со нивната 4-годишна ќерка.

Овие две семејства ретко разговараа, освен што понекогаш се поздравуваа на улица. Неодамна во нивното маало беше организиран „собир“ на далечина. Додека разговараа, овие две семејства сфатија дека имаат иста позадина.

Семејството на Јена потекнува од град во Норвешка, кој е на само неколку часа возење од градот каде што пораснал Кејтил. Семејството на Ерик потекнува од мал, мистериозен остров што никогаш не можеле да го најдат. Овој остров е дом на само околу 10 луѓе.

„Зарем не би било лудо ако бевме некако поврзани?“, рекол Ерик, не знаејќи ја вистинската вистина. Тогаш работите тргнаа на многу необичен начин. Прекрасно е да се видат семејствата како се обединуваат и стануваат пријатели, но и како наоѓаат уште подлабоки врски меѓу своите членови.

Никогаш не знаеш кој живее до тебе…