Девојката се движела по снегот кога одеднаш и пришол огромен волк. Што се случи во продолжението ќе ве остави да се прашувате

Замислете како шетате надвор по снегот, кога одеднаш ќе наидете на огромен волк. Како би реагирале? Повеќето луѓе би биле преплашени и би се обиделе да избегаат што подалеку.

Ако сте како Даниела, една од прекрасните луѓе кои работат во Центарот за волци и други диви животни во Колорадо, за вас тоа би бил уште еден прекрасен ден со еден прекрасен и преголем волк. Овој центар е прибежиште за вистински и хибридни волци.

Во приложеното видео ќе ја видите Даниела како трча кон волкот на Кеко. Навистина е неверојатно да ги гледаме заедно, веднаш ни е јасно дека тие се многу поврзани.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: