Девојката уште на првиот состанок му признала дека носи перика, еве како реагираше кога таа ја тргна

Нивниот прв состанок беше дел од истоимената ТВ емисија.

Девојката му рекла дека сака да биде искрена и директна од самиот почеток, па му признала дека нема коса поради алопеција и дека носи перика.

Таа ја тргна периката додека седеа на маса, погледнете како реагираше тој.