Девојчето ги затвори очите за да ја пее омилената божиќна песна: По првата нота сите плачеа

Четиригодишното девојче ги затвори очите за да ја пее омилената песна. По првата нота, многумина плачеа. Понекогаш се појавува млада талентирана личност која е апсолутно неверојатна. Така е и со малата Клер Рајан која ги освои срцата на обожавателите ширум светот. На само четири години, Клер едноставно блеска додека пее, особено кога пее во дует со својот татко. Откако тато почна да ја свири Клер на гитара, таа се заљуби во музиката.

Но, тоа не е сè, Клер е исклучително талентирана за музика што е невообичаено за децата на нејзина возраст. Клер има уво за музика и сака да пее. Гласот на ова слатко девојче кое ја отпеа песната „Тивка ноќ“ е едноставно совршен. Полна со невиност, Клер отпеа Божиќна песна која секој ја чува во своите срца.

Сега љубовта кон оваа песна се зголемува откако ја оживеа толку драг и талентиран пејач. Речиси ништо не може да ја спречи Клер да ја сподели својата љубов кон музиката со другите. Клер брзо стана позната на интернет. Таа не само што објави оригинални снимки од нејзините настапи и настапи, туку гостуваше во популарното „The Ellen Show“.

Семејството на Клер е секако многу гордо, но тие сепак остануваат скромни. Тие ја опишуваат Клер како „мало четиригодишно девојче кое сака да пее со својот татко“. Тоа секако е точно. Прекрасно е како спонтан обид за пеење се претвори во голем талент кој вреди да се сподели со луѓето. Погледнете како симпатичната Клер ја пее оваа позната божиќна песна.