Девојчето го одвоиле од семејството и го оставиле во дом за деца без родители – Видео кое покажува како овие деца го гледаат сето тоа низ нивните очи

Ако вие самите не бевте детето што го дадоа на посвојување, тешко е да се замисли како е да се биде одделен од семејството, домот, а во некои случаи и браќата и сестрите.

Колку и да беа лоши работите дома, голем број деца одлучуваат да останат со родителите од страв дека некој ќе ги одземе и предаде на тотални странци.

Овој краток филм се обидува да покаже како изгледа низ детските очи. Овие деца поминале низ многу и затоа е многу важно да ја добијат вистинската доза на грижа и љубов.

Но, важно е и да имаат некој во нивниот живот кој се грижи за нив.