Девојчето постојано бегаше од креветот – мајка и ја зеде камерата и се изненади кога ја погледна

Оваа девојка многу пати ги надмудрила своите родители.

Цело време се симнуваше од креветчето, а на мама и тато не им беше јасно како го направи тоа.

Затоа, мама поставила скриена камера која ја снимила тајната на девојчето. Еве како таа го испланирала бегството.