Девојчето со цвеќињата се плашеше да оди до олтарот, сите собрани се воодушевија кога кумот го спаси денот

Свадбите се многу интересни – и гостите и младенците можат да се согласат дека има нешто посебно за секого. Можете да бидете во центарот на вниманието како невестата и младоженецот и да уживате во вашето внимание дури и кога треба да кажете „Да“ на љубовта на вашиот живот. Или како гостин, можете да уживате во танцување или едноставно да бидете дел од овој важен момент во животот на двајца луѓе.

Сепак, денот на венчавката е нешто што може да ги вознемири сите присутни. Невестата и младоженецот очигледно ќе бидат нервозни, но не можеме да го обвиниме ова девојче со цвеќиња, кое исто така е малку нервозно. Видеото започнува со нејзината мајка која ја води до почетокот на преминот меѓу редовите во црквата и ја остава таму. Девојката веројатно мислела дека нејзината мајка ќе ја следи, додека не забележала дека ја нема со неа.

Таа веднаш се сврти назад за да види што ја спречува нејзината мајка. Ова вртење напред-назад се случи неколку пати додека некој не сфати што се случува и скокна за да го спаси овој момент. Кумот и помогнал на девојката да стигне до олтарот, едноставно со тоа што бил покрај неа и не ја оставил сама, дури и фрлал цвеќиња наоколу. Навистина урнебесно.

Испратете го видеото подолу за да ја видите целата ситуација