Девојчето ѝ мафна на мечката: Нејзината реакција е неверојатна (ВИДЕО)

Малото девојченце се возеше во автомобилот кога покрај нив застана една мечка.

Девојчето одлучи да ѝ мафне со раката, а нејзината реакција ги воодушеви сите.

Љубезната мечка одлучи да го направи истото – весело му мафна на девојчето за да му отпоздрави.

Погледнете го видеото во продолжение