Девојчетп сакало да танцува, но набрзо влегле и нејзините браќа

Девојката сакала да танцува, но набрзо нејзините тројца браќа влегле во собата. Мајка ја зеде камерата и сними сè. Мајките, сопругите и девојките сигурно доживеале феномен познат како Fortnite – игра која го зафати светот. Тоа играчки лудило започна пред неколку години, но дури оваа година се здоби со популарност.

Девојките и сопругите не можат да ги сокријат контролорите од своите партнери, а мајките не разбираат ниту еден збор кога нивните деца зборуваат за оваа заразна игра. Но, интересно е што во Fortnite ликовите ги слават своите победи со некои многу необични танцови потези. Уште поинтересно и позабавно е кога децата се обидуваат да ги изведат овие движења во реалниот живот, а движењата често имаат необични имиња како што се „радословување“, „мавтање“, „портокалова правда“ и „конец“.

На една девојка сигурно и здосадило да гледа како 3 браќа играат Fortnite, па решила да изведе симпатична кореографија во семејниот подрум. Таа започнува со наведната глава и долгата коса што и го покрива лицето. Започнува песната „Powerglide“ и таа започнува да изведува „soo“ (танцово движење во кое со една тупаница удира во воздухот, ја клоца едната нога и скока на другата).

Одеднаш се појави братот, по него и другиот, а потоа друг. Сите заедно танцуваат „шу“, но кога се менува песната, овие тизери почнуваат да изведуваат движења на Fortnite на кои не можете да престанете да се смеете.

Погледни ги! Можете ли да верувате дека има танцови предизвици кои користат потези на играта? Навистина е лудо.