ДЕДО И КУЧЕ ПОМИНАЛЕ 10 ГОДИНИ ЗАЕДНО: Кога умрел дедото, кучето на неговиот ГРОБ направило нешто Преубаво !

Верното куче толку многу го сакало својот покоен сопственик што не можел да престане да копа по гробот на човекот откако бил одведен на гробиштата.

Кучето по име „Хузи“ одбило да ја напушти гробницата.

Хузи бил долгогодишен придружник на дедо Ву кој живеел во округот Фупинг во северозападната кинеска провинција Шанкси.