ДЕЛО КОE СТИГНА ДО БЛИЗУ СТО МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ! Ѕвезда од ТикТок купи стан за бездомник!

Робин живее на улица веќе 10 години и не може да поверува што ѝ се случило

Робин, која живее на улица 10 години, доби покрив над главата благодарение на sвезда од TikTok, неговите следбеници и кампањата на GoFundMe.

Ѕвездата на TikTok Ајзеј во првиот дел од видеото ја покажа својата реакција откако ѝ кажа дека добила стан.

На видеото се гледа како излегува од својот импровизиран дом на улица и се приближува до еден млад човек во автомобил.

Откако ѝ го дадоа подарокот со клучевите од нејзиниот нов стан, изненадената Робин не може да поверува.
Потоа, Ајзеј ја носи Робин со врзани очи во новиот стан, а таа не може да ја сокрие својата среќа.

Во описот на видеото, sвездата на TikTok објаснува дека Робин е бездомник 10 години и дека станот го добила благодарение на неговите следбеници, TikTok и страницата GoFundMe.

Видеото е прегледано повеќе од 70 милиони пати и има повеќе од 16 милиони лајкови.

– Не, не, ти си луд!- Му вели Робин.