Делфин се породил во аквариум во Чикаго (хит видео)

За првпат посетителите на градскиот аквариум во Чикаго имаа прилика да видат како изгледа пораѓај на делфин во живо.

После пораѓајот делфинот не го испушти малечкото од вид ни за момент.

Мајка си е мајка, без разлика дали е човек или животинче.