Детето му пријде на доставувачот на пица и ги изненади сите

Двегодишниот Коен пред неколку дена влијаел на доставувачот на пица Рајан Катерсон. Коен трчаше по него за да го прегрне. Но, тоа никој не го очекуваше. Тој прекрасен момент е снимен со домашна камера. Линдзи Шили, мајката на Коен, мислела дека гестот е „симпатичен и смешен“ објавувајќи го на Инстаграм.

„Нарачавме пица во саботата навечер“, напиша Линдзи, „Коен истрча надвор да го прегрне доставувачот и дури се обиде да го бакне“. Снимката некако стигна до Рајан, доставувачот. Кога ја видел снимката ја контактирал Линдзи за да и каже колку му значи таа прегратка.

„Откако ја изгубив ќерка ми минатата недела, бев трогнат затоа што се чувствував како да е тука. „Ми значеше многу“, рече Рајан. Прегратката на Коен беше начинот на кој Бог го утеши Рајан. „Дознавме дека Рајан ненадејно ја изгубил ќерката и дека прегратката на Коен е како мал благослов од Бога. Верувам во божествената интервенција и мислам дека Рајан ни ја достави пицата со причина“, изјави Линдзи.

Поранешната сопруга на Рајан изјави: „Многу е лесно да не се забележи болка кај некои луѓе. Ниту нашата ќерка не можеше да ја забележи. Не можам а да не бидам благодарен што некој ја виде неговата болка и беше тука за него“.