Децата збеснуваја по куќата, а методот кој го направи овај родител за да ги казни ќе ве натера и вас исто да постапите

Денешниот оброк со семејството едноставно не е исто како порано. Наместо да разговараме меѓу себе за тоа како го поминавме денот, ние зјапаме во мобилните телефони или во телевизорот и доаѓа до целосно отуѓување!

Навистина страшно… Но, тоа е готово! Благодарение на овој мал (дрзок) трик, повторно е возможна нормална комуникација на масата.

Што мислите за оваа идеја?

Дали би добиле еден за вашиот дом или ова е сепак премногу за вас?