ДЕЧКОТО И ПОДАРИ ЃЕРДАН. ПО ЕДНА ГОДИНА СФАТИЛА ДЕКА НЕШТО СЕ СКРИЕ ВО НЕГО

Нејзиното момче сака да прави рачно изработен накит. Тој ѝ подари ланче што самиот го направи. Таа беше воодушевена од ова оригинално и прекрасно парче накит.

Сепак, тоа не беше се! Внатре ја дочека уште едно изненадување…

По една година и побарал ланче. Беше прилично збунета, но го слушаше.

Во тој момент клекнал, го скршил ланчето на половина, а од него излегол прекрасен прстен!

Девојката била целосно изненадена и воодушевена од начинот на кој го направил тоа.

Кој би го одбил кога е толку романтичен! Прекрасно, нели?