Видео од очигледно немонтираната морничава сцена што се случи во станот на студентката Хана Виверет стана вирално на социјалните мрежи.

Дваесет и петгодишна девојка снимала како танцува за TikTok на позната мелодија кога во рефлексијата на огледалото забележала дека на вратата од нејзиниот стан стои црн, непознат маж.

Додека ја гледаше воено, едната рака беше во неговиот џеб и изгледаше како да се самозадоволува над пантолоните додека ја гледаше.

Девојката била видно исплашена, што го исплашило мажот кој брзо ја затворил вратата од нејзиниот стан и побегнал.

Само по неколку моменти сфати дека станува збор за момче кое живее преку улица од студентскиот дом.

Ако ништо друго, барем дозна дека треба да ја заклучи вратата од станот.