Докторите 10 години не можеле да ја дијагностицираат женската мистерија, а потоа овие двајца херои откриле нешто неверојатно

Замислете да сте болни 10 години без да знаете каква болест имате. Замислете како вашето тело физички се влошува додека лекарите ви велат дека не знаат што ви се случува. Ова за жал е реалност за Кети Вилсон (41) која многу време поминала на лекар. Таа чекаше одговори, но никогаш не ги доби.

Во текот на 10 години состојбата и станала многу лоша и повеќе не можела да оди правилно. Цел ден го поминала во кревет, спиејќи, надевајќи се дека ќе добие сила. За среќа, проблемот конечно е решен. Откритието не било од медицинска страна, туку било констатирано од двајца мажи кои дошле со правлив џип.

По 10 години кошмари решила да си дозволи нова бања. Откако цела деценија се бореше со мистериозна болест, таа сакаше да направи простор за опуштање. Потоа таа ги повика градежниците да проверат што треба да се направи.

Решиле да го поправат тушот, да додадат модерни плочки и да го сменат стариот бојлер. Кога дошле да го отстранат бојлерот, откриле нешто што ги шокирало. Нејзиниот стар бојлер е поставен пред 10 години, но на погрешен начин. Таа не го знаела тоа и бојлерот постепено испуштал отров во нејзиниот дом. Градежниците сфатиле колку е сериозен проблемот и веднаш ја известиле Кети. Кога ја добила оваа информација, веднаш сфатила дека нејзините симптоми имаат смисла. Двајца мажи кои немаат никаква врска со медицината успеале да решат проблем кој лекарите не го решиле.

Погледнете го ова видео и дознајте ја целата приказна за овој мистериозен медицински случај: