Дури и полицајците останаа зачудени: ВИДЕО како оваа таблица сигурно не сте виделе

Автомобил со ударни таблички, какви што сигурно не сте виделе досега, бил запрен од полицијата.

Чуварите на редот и законот збунето гледаат во позадината на „бесната“ машина на четири тркала на која пишува „Не може“.

Откако еден полицаец замина, друг зборува, а третиот пишува на телефон гледајќи хартии… се врти регистарската табличка… Повторно удрен натпис… Изгледа дека возилото е од Белград, а покрај БГ ознаката на задната страна на црвениот автомобил пишува PABLO.

Се чини дека целата оваа сцена е снимена некаде во Хрватска, благодарение на што социјалните мрежи повторно имаат што да гледаат и коментираат.

Не дека не е интересно, нели!?