Еве зошто се најсилната армија во светот, вака тренираат руските војници

Вака изгледа тестирањето на единиците во водите на Арктикот, па не е ни чудо што руските војници се како од челик.

Падобранските единици во ледената вода тренираат и работат исцрпувачки вежби потоа.

Големиот минус не им пречи воопшто како ни снегот и мразот.