Едвај полнолетно момче ја запроси својата 76 годишна девојка – Велат дека можам да му бидам прабаба, но нашата врска е прекрасна, многу се разбираме и сакаме(ВИДЕО)

Велат дека вистинската љубов не знае за години, а доказ за тоа е пар од Италија. Имено, со 56 години разлика, 76-годишната жена неодамна беше запросена од нејзиното 19-годишно момче Џузепе Дана.

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Vieni nel mio cuore – Ultimo


Парот стана популарен на TikTok, каде во видеото кое е прегледано преку 16 милиони пати на социјалните мрежи, младиот човек клекнал на колена и страсно ја бакнува својата дама со повеќе од десет огромни балони во облик на срце.

La nostra promessa („нашето ветување“) – гласи натписот до видеото. Потоа се прикажани прекрасни фотографии од нив двајца, на кои Џузепе е облечен во златен ланец, а идната невеста држи ружа. Џузепе објави и фотографија од прекрасниот прстен. „Ова е само почеток на долга серија“, рече тој и покрај реакцијата на критичарите. Иако тие двајца се можеби заљубени, другите навистина не ја разбираат нивната врска, а многумина шпекулираат за вистинските причини зошто Џузепе би можел да биде со оваа жена.

Додека некои мислеа дека тој го брка нејзиното наследство, други беа убедени дека сака Sony PlayStation 5. Откако дозна за нивната возраст, свршеницата на Џузепе постојано ја нарекуваа неговата прабаба. Сепак, се чини дека тој е длабоко вљубен во својата девојка, бидејќи и возврати. „Мојата љубов е прекрасна“, рече тој. Мислам дека малку сериозно го сфативте тоа кога кажавте дека сакате постари жени – искоментирала едната личност, додека другата била во неверување и едноставно рекол дека нема шанси ова да е реално.

Но, не е сè толку негативно, бидејќи успеаја да стекнат некои фанови, но и нивна поддршка. Не ги слушајте оние со омраза кога некој ве прави среќни и кога го сакате оној што мислите дека е вистинскиот за вас – еден го поддржа.

Не е прв пат пар со разлика во години да стане популарен на социјалните мрежи. И покрај грдите коментари кои ја нарекуваат жената негова баба, парот вели дека се*суалната хемија е одлична.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton – Yaren Topcu🥷🏽