Еден прстен и купил на девојката друг на љубовницата – Продавачката го издаде и ова му го порача на сите

Го потврди народното: „Рајската земја се заколна дека тајните на се ќе бидат познати“ Ако вашиот емотивен партнер ве изневерува, дали би сакале да дознаете за тоа преку некој друг или да дознаете сами? Во секој случај, лагата одвреме-навреме излегува на површина и не е важно како ќе дознаете.

Сепак, ситуации за кои не сте можеле да верувате дека ќе се случат, сепак се случуваат, а се случува некој сосема непознат да ни открие една болна вистина. Денешното време и сето она што го донесе технологијата, им отежнува на прељубниците да останат мистериозни и скриени.

Една продавачка која стана апсолутен хит на мрежите, реши да не молчи и навреме да спаси барем една девојка од тој прељубник. Ако вашето момче се вика Џејк и живее во Монтреал, само купил два прстени – за ’девојка’ и ‘нешто на страна’ – снимила продавачката и покажала кои два прстени ги купил.

Едниот има црвен рубин во форма на срце, додека другиот е класичен дијамант.

Заслужуваш подобар маж – рекла продавачката и забележала дека лично од купувачот дознала која била нејзината намера.