Еден човек на паркингот упорно се обидуваше да отклучи погрешен автомобил(ВИДЕО)

Еден човек од Русија кога пристигнал на паркингот се обидел да го отклучи автомобилот, но не успеал. Повеќе од пет минути еден човек во елек, кој веројатно бил вработен таму, се обидувал да го отклучи автомобилот, но не бил во право.

По неколку обиди, контактирал некого по телефон и продолжил повторно да се отклучува, но не успеал . Зад него стоеше истиот автомобил што тој се обиде да го отклучи, а на тој автомобил зад грб беа осветлени светлата, но тој не забележа ништо.

По пет минути очаен обид , тој се потпре на автомобилот зад грб и се обиде повторно, а потоа забележа дека автомобилот на кој се потпираше беше истиот со кој требаше да се отклучува пет минути. Малку изгубен влегол во автомобилот, а жената која снимала сè не сакаше да излезе да помогне.