ЕДНА ЖЕНА ПРЕД ВРАТАТА НАЈДЕ ЧУДНА ПОРАКА ВО СНЕГОТ: Кога ѝ кажаа што значи, се преплаши (ФОТО)

„Те набљубуваат“, беше само еден од одговорите.

Понекогаш самостојното живеење може да биде страшно, а една корисничка на „TikTok“ по име Џејд го ​​искуси тоа на потешкиот начин. Таа на таа социјална мрежа сподели видео од бизарната порака што ја најде напишана на снегот што се собрал на нејзината корпа за отпадоци.

Пораката содржеше еден број и една буква – „1F“. Збунетата жена решила да направи видео за тоа и да се распраша за значењето на таа порака. Нејзиниот пост стана вирален; таа собра повеќе од пет милиони прегледи и околу 944 000 лајкови, но одговорите што ги доби беа доста застрашувачки.

„Тоа значи „една жена“. Им кажува на луѓето кои треба да ве ограбат или што и да е, дека живеат сами“; „Значи, те набљудуваат! Биди внимателна“; „Претпоставувам дека тоа е лошо, затоа биди внимателна“; „Покриј го со снег и напиши 2М“; „Мала, ти си мета“; „Овде во Онтарио, тоа значи„ слободна жена “. Може да се користи за многу различни работи, но ниту еден не е добра работа“, беа некои од илјадниците коментари.

„1F“ треба да претпоставиме дека значи дека една жена живее таму (1 female).

Исплашена, Џејд го ​​слушала најчестиот совет, па повикала полиција, но тие не можеле да сторат ништо. Таа направи уште неколку видеа за да го опише развојот на ситуацијата. За да види што ќе се случи, отиде кај нејзината мајка неколку дена. Таа вети дека нема да се врати во станот сама.