Една жена ја прекинала свадбата на својата сестра за да направи нешто што ја расплакало невестата

Тоа беше посебен ден за Дин и Моника Беркенхоф. Конечно се венчаа, а на нивната венчавка имаа посебно изненадување кога сестрата на Моника ненадејно ја прекина церемонијата.

Сестрата рекла дека и двајцата многу ги сака, но знае дека има едно нешто што би им го разубавило денот – нивниот син Колтон, кој загинал во несреќа во 2012 година. Имаше само 11 години. Неговите родители тогаш решиле да му ги донираат органите за да може да продолжи да живее, барем кај други луѓе.

Во тој момент таа го повика Тревис Стафлбин, човекот кој го освои срцето на Колтон, во салата. Тоа беше големо изненадување за Дин и Моника. Веднаш дознав за кого станува збор, иако не го познавам младиот човек“, изјави Моника, која дури и заплака во емотивен момент.

Донесоа и стетоскоп за родителите на починатото момче да го слушаат неговото срце и да го почувствуваат во нивна близина.

Сепак, ова беше посебен ден.