Жена од сојузната американска држава по третпат за околу три години добива 50.000 долари на иста лотарија

Жена од сојузната американска држава Мериленд по третпат за околу три години добива 50.000 долари на иста лотарија. Таа рече дека е шокирана зашто и овојпат ја добила премијата.

Едноставно не можев да поверувам дека тоа се случи повторно, изјави 61-годишната жена.

Таа всушност купила два лоза во вредност од пет долари, па еден од нив ѝ ја донел наградата од 50.000 долари.