Жената влегла во шталата, а кога ја видела главата на својот коњ веднаш почнала да снима!

Роки е многу добар коњ. Мирно, и многу среќно. Ужива во долгите прошетки и ништо не може да му го расипе расположението.

Кога се случи оваа сцена, Роки не беше баш заинтересиран. Всушност, се чинеше дека тоа му се допаѓа. Тој се радува што поминува време со својот пријател и им се чини дека тоа е сосема нормален начин на дружење.

Но, за неговата сопственичка, Ненси, од Елк Сити, Оклахома, тоа е нешто што досега не го видела, а имала среќа со себе да има мобилен телефон и да го сними овој момент, бидејќи во спротивно веројатно никој не би ѝ верувал.

Роки минуваше време во шталата кога Ненси влезе да го поздрави. Потоа видела нешто што и го разубавило денот. Беше на главата на Роки, ништо друго освен кокошка. Ненси не можеше да поверува.

Го прашала што прави со тоа пилешко. Роки малку ја мрдна главата, а кокошката почна да му се спушта по вратот, мрдајќи со задникот. Роки беше мирен цело време. Ова е навистина слатко пријателство.

За што станува збор приложеното видео, погледнете: