Жената ги снимала видрите додека држеле табли со пораки кои треба да ги прочита, а потоа следело изненадување!

Не сум љубител на големи, јавни ангажмани, но тоа не значи дека другите мислат така. Луѓето сами избираат начин на кој сакаат да ги извршуваат своите веридби, венчавки или некоја прослава во врската бидејќи секој човек има различна личност. Свршувачките се нешто што луѓето ќе ги паметат цел живот. Тие можат да бидат приватни, романтични или возбудливи и јавни. Не е важно какви се тие се додека парот е среќен.

Некои се спонтани, како онаа во ова видео, а други се внимателно испланирани и сосема оригинални. Кели Сомарива е новинарка на која нејзиниот шеф и кажал да сними репортажа за аквариумот во Денвер. Немала поим дека идниот сопруг и планира неверојатно изненадување. Мораше напорно да работи на се, но му требаше и многу среќа. Ако вклучите животни во вакви ситуации, никогаш не знаете што може да се случи.

Кели дошла во аквариумот со видри. Во тој момент до нив допливале слатки видри. Еден од нив отиде до дното на аквариумот и зеде знак од дното. Таа можеше да го прочита тогаш, и рече:
„Кели, Погледни нè, а сега погледни го твојот човек. Погледни нè уште еднаш, па пак твојот човек Сега кажете „да“ на вашиот сакан!

Со љубов,
Блу, Слејтер и Емет“.

Целосно шокирана, Кели се свртела кога го видела своето момче кое дошло да ја изненади. Тој падна на колена, а потоа веднаш почна да кимнува, што значеше „да“. Таа беше толку обземена од емоции што не можеше да изговори ниту еден збор. Тогаш сфатија дека тој воопшто не и го покажал прстенот. По неколку шеги, прстенот и бил на рака, па се вериле.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: