Жената го избркала сопругот од родилната сала – Бабицата останала без зборови од неговите раскажувања

Тој и рекол на акушерката дека неговата сопруга била многу трудољубива како трудница и дека му е многу тешко. Една жена на Редит напишала дека го избркала сопругот од породилната сала додека ја раѓала нивната ќерка, затоа што на бабицата и кажал грди работи за неа. Таа, исто така, напиша дека тој ја поддржувал се до еден момент кога акушерката почнала да поставува прашања меѓу контракциите за малку да и го одвлече вниманието од болката.

Според The ​​Sun, акушерката прашала дали се возбудени што бременоста е завршена, на што таа одговорила дека е, бидејќи навистина и било тешко. Но, сопругот одговорил дека му е особено драго што бременоста е завршена бидејќи со неа како трудница му било многу тешко.

Бабичката веднаш се обидела да ја смени темата, но идната мајка го замолила сопругот да објасни што сака да каже. Рече дека е среќен што повторно ја добил својата нормална сопруга и дека конечно завршил „хормоналниот хаос“. Тој коментар многу ме повреди и веднаш го замолив да излезе од родилната сала. Најпрвин рече дека не оди никаде бидејќи му се раѓа детето, но јас почнав да викам дека не го сакам тука, а потоа се налути, па истрча надвор – напиша таа во објавата.

На крајот од објавата напишала дека тој не се вратил да ја види нивната ќерка, туку и испратил порака дека ќе дојде подоцна истиот ден. Таа ги праша корисниците на Редит дали греши што го избрка, но огромното мнозинство ја изрази својата поддршка.

Твојот сопруг се однесуваше многу лошо и јас би го направила истото на твое место – и напишал еден корисник. Мојот поранешен сопруг одби да ме држи за рака за време на породувањето бидејќи премногу го стискав и го болеше. Затоа сега е поранешен – искоментира друг.