Жената го прегрна полицаецот кога сфати дека е запрена поради добра вест, а не казна

Најчестиот контакт меѓу полицајците и граѓаните е кога ги запираат да возат – тоа секако никому не му се допаѓа. Тоа е непријатна ситуација, а ако имате лош ден, сето тоа се влошува. Штом те запре полицијата, ти се појавува грутка во грлото. Полицајците многу лесно препознаваат каков ден имал човекот.

Во ова видео, полицаец од Лоуел, Масачусетс, дошол на идеја емотивно да го измами секој што ќе застане и да го претвори нешто што возачите мислат дека ќе биде непријатност или расправија, во неочекуван и неверојатен момент. Ова видео е добар потсетник дека љубезноста и сочувството се неопходни.

Овој полицаец решил да прави мали вистински чуда. Првата жена била запрена и таа и полицаецот ја започнале приказната. Полицаецот ја прашал што сакаат нејзините деца за Божиќ, дали направила божиќен шопинг, а тој сето тоа тивко го повторил на својата радио станица.

Неколку моменти подоцна, автомобил се паркираше до нив, носејќи подароци, на нејзино големо изненадување и воодушевување. Таа го прегрна полицаецот и го праша дали ќе биде казнет.

Погледнете го видеото подолу за да ја видите целата приказна на другите луѓе кои беа трогнати од љубезноста на неколку полицајци кои се собраа да им помогнат на другите за време на празниците – и да покажете колку малите дела се важни во секое време од годината.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: