Жената забележала мечка заглавена со главата во кофа! Погледнете што се случи кога таа и пријде!

Во 2014 година кружеше многу чудна приказна за еден мал град во државата Пенсилванија. Забележана е црна мечка како се шета со главата заглавена во кофа.

Она што изгледаше како чудна приказна всушност беше многу потресно.

Оваа мечка помина 2 месеци со главата во кофа. Тогаш Дин и Саманта решија да направат нешто околу тоа. Заедно со уште еден пар решиле да ја најдат оваа мечка и да му помогнат.

Погледнете го ова видео и дознајте ја целата нивна приказна: