Жената на летот ја нарекувале дебела, а коментарот на мажот кој седел зад неа емотивно ја трогнал

Дали некогаш некој непознат ви дал несоодветен коментар за вашиот изглед или стил? Не можам да разберам некој да мисли дека ова е соодветно однесување. Секој може да биде што сака без да биде коментиран.

Савана Филипс е мајка од Оклахома која како и многу други се бори со својот изглед. Кога патува се труди секогаш да седи сама во авионот за никого да не вознемирува. Таа вели дека не е најголемата личност во авионот, но дека не е најмала и дека се чувствува лошо ако некој седне до неа и се чувствува непријатно.

Стјуардесите само што почнале да зборуваат за безбедносните процедури во авионот кога човекот што седел до Савана го извадил телефонот. Таа не можеше да не види што пишува, а потоа сфати дека пишува за неа. Некому во порака напишал дека „седи покрај дебела смрдлива жена“. Таа не можеше да чита понатаму. Беше шокирана и тоа беше како потврда за негативниот однос што го има кон себе.

Пред да се справи со ситуацијата, се нашла како плаче. Таа била многу повредена и решила да го игнорира човекот до неа до крајот на летот, но тогаш човекот кој седел позади ја забележал целата ситуација и решил да застане во одбрана на неа.

Чејс Ирвин стана и го потапка по рамото човекот што седеше до Савана. Му рекол дека мора да разговараат, и дека двајцата веднаш ги менуваат местата. Тој се соочил со непознатата и рекол дека не може да поверува дека може да пишува такви работи за неа, а тој му рекол дека е бесчувствителен и дека треба да се земат предвид чувствата на другите.

Тие двајца потоа ги заменија местата, а Чејс седна до Савана. Ја видел како плаче, ја прегрнал и веднаш се обидел да ја расположи. Савана рече дека ја утешил и рече дека не треба да обрнува внимание на луѓето како него, што ја трогна толку многу што целата приказна ја објави на Фејсбук. Таа рече дека Чејс е херој и дека повеќе луѓе треба да застанат во одбрана на другите.
Погледнете го ова видео и дознајте ја целата приказна: