Жената преку ноќ заглавила на аеродром, а со минувачите снимила неверојатно танцувачко видео

Луѓето обично не сакаат да бидат заглавени на аеродром кога има ситуација бидејќи не знаат како да ги поминат тие неколку часа додека чекаат.

Ова и се случило на Машид Мазуџи, која планирала поврзувачки лет, а меѓу тие два лета имала многу малку време, но сепак морала да пристигне на друг лет. Сепак, нејзиниот прв лет бил одложен од непознати причини, па го пропуштила следниот. Таа била сама во непознат град и немала што да прави до следното утро.

Многу луѓе би читале книга или се обидувале да спијат на неудобни столчиња, но во нејзиниот случај се случило нешто многу поинтересно. Машид реши да сними интересно танцувачко видео со минувачите.