Жена го фатила сопругот како ја изневерува, па настанал хаос

Од Мексико доаѓа видео кое стана вирално на социјалните мрежи.

Мексиканските медиуми јавуваат дека мажот започнал врска со средношколка, а порталот Тунота објави неофицијални информации дека жената за измамата ја информирале учениците откако забележале дека речиси секој ден ја носел и отпуштал нивната школска другарка.

Како што може да се види на видеото, жената прво го блокирала патот, а потоа го замолила сопругот да излезе од автомобилот.

Ситуацијата ескалирала кога една девојка и дала ни помалку ни повеќе камен.

Потоа почнала да удира во возилото, за по неколку секунди да се откаже и да го напушти местото на инцидентот.