ЖЕНА ОЧАЈКИ ГО БАРА МАЖОТ СО КОЈ БЕШЕ ПРЕД 30 ГОДИНИ: Јави се, се ќе разјасниме!

Жена (56) од Северна Рајна Вестфалија со месеци копнежливо чека на повик од нејзината сакана од детството, со која била пред повеќе од три децении. Но, Џенс, како се вика човекот, досега не одговорил.

Како што пишуваат германските медиуми, 56-годишната девојка еднаш месечно оди во Хановер, каде наводно живее нејзината љубов, и остава пораки на листови хартија што ги лепи на дрвја, билборди и лампиони во центарот на градот. Во една порака таа му напишала „Те сакам. СО.”.

– Те молам јави ми се пак!!! Ајде да разговараме, и се ќе се разјасни, овие зборови можеле да се прочитаат на лампиони во центарот на Хановер.

На овој начин жената која своите пораки ги потпишува само со иницијалите С., се обидува да дојде до „нејзината“ Џенс, со која била заедно пред повеќе од 30 години. Сепак, крајот на нивната врска пред 36 години бил толку несреќен што таа сега сака да разговара со него.

– По првата потрага на крајот на август се јавија многу мажи наречени Јенс, но тие не беа мои Јенс. Но, еден ден ми се јави еден човек. Го прашав како се познаваме, а тој го прекина повикот, вели во интервју за РТЛ С.

Жената е речиси сигурна дека тоа е нејзиниот Џенс. Меѓутоа, таа не може да му возврати бидејќи тој се јавил од скриен број.

– Не можам да се откажам од потрагата, рече С., која еднаш месечно оди во Хановер и се надева дека случајно ќе го запознае Јенс. Еднаш, верува таа, поминал пред неа со велосипед.

Таа планира уште едно патување во Хановер за крајот на ноември, можеби тогаш ќе има поголема среќа и ќе го најде својот Јенс.