Жена снима додека дадилката игра со нејзиниот сопруг

Автор на видеото е Рејчел, @ raipo3 на TikTok, сопруга. Нејзиниот профил го следат над 105 илјади корисници. Минатата недела мајката сподели видео кое многумина ги вознемири. Стануваше збор за врската помеѓу дадилката и сопругот на Рејчел.

Видеото е насловено „The Babisitter Video that Nobody Asked For“ и е прегледано над осум милиони пати. На видеото се гледа како дадилката Лизи Нортон го крева сопружникот на Рејчел додека тие играат. Неколку моменти подоцна, тие ги менуваат местата и Андреј, како познатиот танц од „Dirty Dancing“, ја зема Лизи.

Зад камерата може да се слушне како Рејчел вели: „Ти ги допре нејзините образи!“ Додека Андреј се смее како одговор: „Знам, знам“. На видеото се гледа дека забавата траела долго и дека човекот неколку пати ја земал Лизи.

Рејчел (34) го бранеше однесувањето на партнерот и дадилката и ги убеди интернет корисниците дека Лизи е дел од семејството. Во потврда на нејзините зборови, неколку дена подоцна таа објави видео на кое таткото на Рејчел се обидува да ја држи младата дадилка во воздух, како да лета.

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound – Rachel