Жена шокирана: Се породила во такси на пат кон болница, а добила сметка за чистење на автомобилот

Британката Фара Каканиндин се породила во задниот дел на такси со брзина од 40 км/ч, а потоа добила сметка за чистење на автомобилот.
Неколку дена по породувањето била шокирана кога компанијата и испратила сметка за чистење од 70 долари.

Жена неочекувано родила на пат кон болница кога одела на рутински преглед. Таа ја родила својата ќерка Наја во возило „Ароу Таксис“, додека таксистот се јавил во болница.

Неколку дена подоцна, Фарах добил сметка во вкупна вредност од 100 долари, од кои само 40 долари биле трошоците за испорака.

„Разбирам дека направив хаос, но малку е дрско што ми наплатија за тоа“, рече таа.

Според британските медиуми, компанијата Arrow Taxis одбила да ја коментира целата ситуација.