Жените плаќаат огромна сума на пари за да видат дали нивните партнери ќе ги изневерат – Речиси сите паѓаат на ТЕСТОТ


Ретко кој маж и одолеал на оваа атрактивна бринета Каролина Лекер е плејбој модел кој во последно време работи како љубовен детектив. Станува збор за контактирање од жени ширум светот за да ја проверат верноста на нивните партнери. Таа наплаќа 1.400 фунти за нејзината услуга, но ако момчето ја одбие, таа ги враќа парите. Како што вели, тоа не е вообичаен случај.

Работата на љубовен детектив и паднала на памет кога се пошегувала со своите пријателkи кои ја замолиле да ги тестира нивните партнери. Сепак, иако започна како шега, сега ѝ носи навистина задоволувачки пари. Кога Каролина отвора нов случај, таа добива телефонски број и се поврзува со профилот на социјалните мрежи на нејзината цел и почнува да флертува со него во обид да договори состанок.

Ако успее да се договори за времето и местото на состанокот, го добива својот хонорар и девојката која претрпела предавство тогаш со сигурност знае дека нејзиниот партнер би бил неверен. Немам големо искуство со позитивни исходи. Повеќето мажи прифаќаат флертување, но и запознавање. Отпрвин се исплашив затоа што ми изгледаше како магија, бидејќи врз основа на само една порака веќе бев во животот на сосема странец.

Сепак, не би рекла дека директно изневеруваат – тоа е практично најава за измама, бидејќи немам физички контакт со нив – изјавила оваа девојка. Верувам дека длабоко во себе сите сакаме да знаеме дали нашите партнери се доволно силни за да се соочат со искушенијата кои можат да се случат во секој момент.

Имам посебен начин на разговор со секој клиент, бидејќи сум во постојан контакт со неговата сопруга или девојка, тоа ми ги дава сите потребни информации потребни за да го збунам и тестирам – вели на крајот Каролина.