Жени во црвени фустани. Кога се свртеле, публиката не можела да поверува што се случило

Секој сака магија, било да е тоа вадење зајак од капа или едноставен трик со карти. Магијата е навистина забавна! Затоа овој трик со фустани кои ја менуваат бојата е генијален. Во еден момент жените се облечени во црвени фустани, а во следниот момент сите се во жолти фустани.

Публиката е навистина маѓепсана и никој во неа не знае што навистина се случува. Но, она што е навистина интересно е што магијата не завршува тука. Иако овој трик ги збунува луѓето на интернет, не е прв пат некој да направи нешто вакво. Првата книга за магични трикови е напишана од авторот по име Ганциони во 1489 година, а книгата е наречена „Природна и неприродна магија.“ Како што стравот од вештерки и вистинската магија почна да опаѓа, магионичарите се чувствуваа порелаксирано изведувајќи трикови пред луѓето.

Дури во 18 век, магионичарите станаа многу популарни и почнаа да настапуваат за богати клиенти. Сега, волшебните претстави се многу прекрасен начин да поминете време со вашето семејство и да се восхитувате на трикови што не сте ги виделе досега. Во природата ни е да бидеме фасцинирани од нешто што ни е непознато, па затоа магијата ја сакаат речиси сите луѓе во светот.Овие жени се пробија во линијата во нивните црвени фустани и ја започнаа својата рутина.

Веднаш по почетокот на нивната рутина се собраа на сред сцена и фустаните им ја сменија бојата!

Публиката остана во шок, а камерата можеше да сними дел од реакциите.