Жирито го збуни девојчето кое излезе на сцената со кадифена играчка, но потоа девојчето ги изненади со својот настап

Излегувањето на сцената за America’s Got Talent е страшно и за возрасен – а замислете кога станува збор за дванаесетгодишно девојче. Токму тоа го направи Дарси Лин, а нејзината поента ги привлече луѓето кон екранот и тие ја поддржуваа и бодреа за време на настапот. Неверојатната способност на оваа девојка е нешто што многумина од нас не би го ни пробале.

Со својата „кукла“ покрај себе, Дарци самоуверено зачекори на сцената на шоуто America’s Got Talent. Но, не долго откако Сајмон почнал да ја испрашува за нејзиниот настап, тогаш тој почнал да се смее. Таа набрзо ја смири возбудата и се подготви да ја покаже својата стомачна точка.

Не само што успеала да го натера својот зајак-помошник да зборува, туку тој дури и пеел со глас на ангел. Судиите останаа запрепастени од нејзиниот настап. Но, Мел Б изгледаше поимпресиониран од другите судии.

Откако ја пофали љубовта на Дарка за борбите со стомакот, Мел Б стигна преку масата и направи нешто што го натера девојчето да плаче. Погледнете ја рутината на Дарча во приложеното видео. Нејзиниот талент сигурно ќе ја одржи во живот борбата за стомак.