Жирито не веруваше во девојчето (13) на сцената, но таа ги шокираше со својата изведба

Никој од членовите на жирито не веруваше во способноста на 13-годишната пејачка Лаура Бертан (13) која беше на сцената. Таа успеа сите да ги шокира. Запознајте ја Лаура Бертан (13) која реши да се пријави во шоуто America’s Got Talent и покажете му на жирито колку добро пее.

Кога излезе на сцената делуваше многу нервозно, а за тоа придонесе и емисијата во живо. Во моментот кога почнала да пее, целата нервоза ја снема. Еден член од жирито веднаш реши да и даде на Лаура директен пас во полуфиналето, а ова беше првиот директен премин оваа сезона од шоуто.

Лаура е родена во Чикаго, а нејзините родители се од Романија. Почнала да пее кога имала шест години и мајка ѝ ја учела. На осумгодишна возраст, таа започна да пее во романската пентекостална црква Елим.

И таа и нејзините родители се активни членови на Романската Пентекостална црква во Чикаго. Сајмон Кауел не можел да поверува на она што го слушнал, а нејзиниот настап погледнете го во ова видео: