Забележал темна дамка во водата, а она што го снимил го оставило без зборови

Природата често не изненадува и воодушевува со својата убавина.

Постојат голем број на феномени кои се навистина фасцинантни, а многу допрва треба да се откријат.

Во ова видео, Хајмен Хадсон бил на плажа во Западна Австралија кога забележал темна точка во океанот.

Ја качил камерата на дрон и настанало ова фантастично видео…