Загатка за детективи – Само едно момче ја чека својата девојка во кафичот. Кое е тоа момче?

Денеска ви носиме интересена загатка. Од тројцата момци на сликата, само еден дошол на „средба со девојката“.

Кое момче ја чека девојката?

Решение – Само едно момче има поклон за девојката

Погледнете