Замрзнатото куче се качило во автобус, а неговата реакција ги топи и најтврдите срца

На Фејсбук се појави видео кое воодушеви многу корисници на мрежата, особено љубителите на животни.

Како што беше наведено погоре, се работи за јавен превоз во Турција, а патниците имаа необична можност да се возат со некој што сигурно не го очекуваа.

Се работи за куче, како што се шпекулира, најверојатно својот мир и почивалиште го нашло во градскиот автобус.

Кучето удобно се сместило и заспало, а останатите патници молчеле за да не го разбудат. Луѓето кои беа разнежнети од ова видео ја снимија сцената и ја објавија на социјалните мрежи, а ова куче стана ѕвезда на социјалните мрежи.