Заспал само на 5 минути во автобусот и тогаш… (ВИДЕО)

Речиси и да нема човек кој не дремел барем неколку минути додека се вози во јавен превоз. Се разбира, под услов тој да има среќа да грабне слободно место. Истото му се случи и на ова момче од видеото кое стана вирално на социјалните мрежи, а ги боли и оние кои го гледаат.

Имено, ова момче, исто како што им се случува на многу луѓе, дремна додека се возеше во градски превоз, а тоа за малку ќе го чинеше глава. Се чини дека толку брзо заспал што го собори – буквално.

Тој се превртел и удрил во главата, што веднаш го разбудило, но ги исплашило и останатите патници во автобусот.

За среќа, се се заврши добро, а типот од оваа несреќа излезе неповреден, а се можеше да заврши многу полошо за него. Главата сепак му остана на рамениците, а како изгледаше погледнете во видеото.